Tetsuo: The Bullet Man

Tetsuo: The Bullet Man

2009 - Acțiune, horror, Sci-Fi - Japonia - Regia: Shinya Tsukamoto

Un funcționar calm, Anthony, fiul unui tată american și al unei mame japoneze, locuiește în Tokyo alături de soția sa, Yuriko, și fiul lor, Tom. De când mama lui Anthony a murit de cancer, tatăl său, om de știință, s-a temut în exces pentru sănătatea lor și îi supune lunar la controale medicale pe Anthony și pe Tom. În drum spre casă, Tom este ucis într-un accident, chiar sub privirile neputincioase ale lui Anthony. Pierderea băiatului o împinge pe Yuriko peste limite și declanșează emoții violente în Anthony, al cărui corp începe să se transforme. Încetul cu încetul, celulele sale se transformă în fier. Când șoferul care l-a ucis pe Tom reapare și Anthony află adevărul despre experimentele din trecut ale tatălui său pe cobai umani și despre moartea mamei sale, Anthony se transformă într-o masă de metal - o armă umană alimentată de o furie incontrolabilă.

Premii & festivaluri:
În selecție – Festivalul de Film de la Veneția (2009), Festivalul Internațional de Film de la Pusan (2009), Festivalul de Film Night Visions, Finlanda (2009), Festivalul de Film Horror și Fantastic de la San Sebastián (2009), Festivalul de Film de la Tribeca (2010), Festivalul de Film Fantastic de la Hamburg (2010)

...

2009 - Action, Horror, Sci-Fi - Japan - Directed by Shinya Tsukamoto

Losing his son Tom in a hit and run triggers violent emotions in Anthony, whose body begins to transform. When the driver who killed Tom reappears, Anthony mutates into a mass of metal - a human weapon fuelled by an uncontrollable rage.

Awards & Festivals:
In selection – Venice Film Festival (2009), Pusan International Film Festival (2009), Night Visions Film Festival (2009), San Sebastián Horror and Fantasy Film Festival (2009), Tribeca Film Festival (2010), Hamburg Fantasy Filmfest (2010)

Subscribe Share
Tetsuo: The Bullet Man