Sergei Polunin: Up, Close and Personal

Sergei Polunin: Up, Close and Personal

1 Episode

Pentru prima oară în România, Sergei Polunin a susținut spectacolul Up, Close and Personal în 29 iulie, la Castelul Bánffy din Bonțida, în cadrul ediției aniversare TIFF 2021.
Considerat cel mai talentat dansator al generației sale, Polunin a devenit, la vârsta de 19 ani, cel mai tânăr prim-balerin din istoria London Royal Ballet.
Apreciat pentru geniul artistic, tehnica fenomenală și prezența scenică hipnotizantă, artistul s-a remarcat pe marile scene ale lumii.
Cea mai populară apariție a sa este cea din videoclipul în care dansează pe melodia lui Hozier „Take Me to Church”, regizat de David LaChapelle, care a devenit viral și a adunat peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Detalii show:
Sergei Polunin Up, Close and Personal
Show-ul începe cu Sacré, un spectacol bazat pe Ritualul primăverii, al lui Igor Stravinski, și inspirat din stilul dansatorului Vaslav Nijinski, în viziunea coregrafică a artistei japoneze Yuka Oishi.
Lupta constantă dintre emoție și rațiune, tema centrală a spectacolului care a făcut înconjurul lumii, dezvăluie multiplele straturi ale personalității lui Polunin, oferind publicului ocazia de a-l descoperi, prin intermediul mișcărilor, ca dansator și creator, dar mai ales ca om.
Continuăm cu un Q&A special, în care artistul ne-a răspuns pe scena de la Bonțida la câteva întrebări despre cariera sa și parcursul său artistic unic, dar și câte puțin despre experiența de a fi tată și revelațiile din timpul pandemiei.
La final, un moment mult așteptat ce a fost surpriză pentru publicul de la TIFF: Polunin dansează pe melodia lui Hozier 'Take Me to Church', în decorul inconfundabil al castelului Bánffy de la Bonțida. Un moment magic.

Prezentat de Polunin Ink. și PiArt Vision.

Share
Sergei Polunin: Up, Close and Personal