Povestea România Sălbatică

Povestea România Sălbatică

1 Episode

Peripețiile și provocările neștiute din spatele celui mai mare proiect de documentar dedicat naturii din țara noastră, România Sălbatică, sunt reunite într-un film al filmului, un making of al unei aventuri care a durat 11 ani și pe care îl poți vedea din 27 ianuarie exclusiv pe unlimited.tiff.ro.

Povestea România sălbatică urmărește călătoria incredibilă a celor doi realizatori, Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, și are aproape 2 ore.

„Sunt sigur că o să râdeți, o să vă minunați, o să gâfâiți un pic văzând cât a trebuit să cărăm în spate, o să fiți cuprinși de adrenalină și de dorul de ducă”, spune regizorul Dan Dinu.

Documentarul de making of va fi disponibil de oriunde din lume, doar pe TIFF Unlimited. Poți vedea „filmul filmului” cumpărând un bilet de 3 USD + TVA direct în platformă, începând din 27 ianuarie. Biletul îți permite accesul pentru 3 zile, din momentul achiziției.

Abonații TIFF Unlimited vor avea acces liber la film pe o perioadă limitată de 7 zile, din momentul lansării.

*** Filmele de pe platformă sunt disponibile exclusiv pe teritoriul României. Există însă o serie de filme românești, colecții de interviuri, masterclass-uri și producții video TIFF care pot fi accesate fără cont, de oriunde din lume.

Apasă butonul BROWSE și răsfoiește catalogul de filme TIFF Unlimited.

Subscribe Share
Povestea România Sălbatică
  • Teaser Povestea România Sălbatică

    Episode 1

    Este o producție de aproape două ore despre călătoria incredibilă și provocările neștiute din culisele filmului și va fi lansată pe 24 ianuarie pe platforma TIFF Unlimited, fiind disponibilă în întreaga lume.