Partea umană

Partea umană

𝗧𝗛𝗘 𝗛𝗨𝗠𝗔𝗡 𝗣𝗔𝗥𝗧

2018 - Comedie, dramă - Finlanda, Danemarca - Regia: Juha Lehtola

Pekka Malmikunnas este un bărbat falit, fără niciun sfanț în buzunar, care a reușit să-și convingă familia că este încă CEO-ul unei mari companii de IT. Menținerea acestei fațade ajunge să-i ocupe tot timpul. Pekka e în mare încurcătură când părinții săi, Salme și Paavo, vin în oraș pentru o vizită surpriză. Pentru a înlătura orice urmă de îndoială, Pekka organizează o cină scumpă în cinstea părinților și surorilor sale. Acolo se ciocnesc de Kimmo Hienlahti, un și mai mare vrăjitor, care în cele din urmă îl face pe Pekka să-și dea seama de propria lui situație imposibilă. Dar ce e de făcut acum când a spune adevărul pare mai dificil ca niciodată?

Premii & festivaluri:
În selecție – Tallinn Black Nights (2018), Festivalul Internațional de la Helsinki (2019), Festivalul Internațional de Film Molodist, Kiev (2019)

2018 - Comedy, Drama - Finland, Denmark - Directed by Juha Lehtola

For Pekka, success is of the highest importance. He is a bankrupt former CEO of a large IT company, who is ashamed of admitting his current status. To save face, he therefore has to be resourceful on a daily basis. Unexpectedly, Pekka’s parents come to visit him and his sisters.

Awards & Festivals:
In selection – Tallinn Black Nights Film Festival (2018), Helsinki International Film Festival (2019), Molodist Kyiv Film Festival (2019)

Partea umană