Jafuri, mașini și fidelitate fără limite

Jafuri, mașini și fidelitate fără limite

𝗥𝗔𝗖𝗘𝗥 𝗔𝗡𝗗 𝗧𝗛𝗘 𝗝𝗔𝗜𝗟𝗕𝗜𝗥𝗗

2017 - Crimă, dramă, romantic - Belgia, Franța, Olanda - Regia: Michaël R. Roskam

Când Gino o întâlneşte pe Bénédicte, se îndrăgostește instant, pasional și necondiționat. Ea este implicată într-o afacere de familie și conduce mașini de curse. El e un tip destul de obișnuit, cool și atrăgător... dar ascunde un secret. Genul de secret care poate pune în pericol viața lui și a celor din jur. Pentru a-și salva dragostea, Gino și Bénédicte vor lupta împotriva sorții, a rațiunii și a propriilor slăbiciuni.

Premii & festivaluri:
În selecție – Festivalul Internațional de Film de la Toronto (2017), Festivalul de Film de la Veneția (2017), BFI Festivalul de Film de la Londra (2017), Festivalul de Film de la Zurich (2017), Festivalul Internațional de Film de la Chicago (2017), Festivalul Internațional de Film de la Palm Springs (2018), Festivalul de Film de la Belgrad (2018)
Prezentat la TIFF 2018, în programul Piaţa Unirii Open Air

2017 - Crime, Drama, Romance - Belgium, France, Netherlands - Directed by Michaël R. Roskam

When Gino meets racing driver Bénédicte, it's love at first sight. Passionate. Unconditional. Fiery. But Gino hides a secret. The kind of secret that can endanger your life and the lives of those ones around you. Gino and Bénédicte will have to fight against fate, reason and their own weaknesses to save their love.

Awards & Festivals:
In selection – Toronto International Film Festival (2017), Venice Film Festival (2017), BFI London Film Festival (2017), Zurich Film Festival (2017), Chicago International Film Festival (2017), Palm Springs International Film Festival (2018), Belgrade Film Festival (2018), Transilvania International Film Festival (2018)

Jafuri, mașini și fidelitate fără limite