InspiraTIFF

InspiraTIFF

4 Seasons

InspiraTIFF reunește antreprenori, lideri, vizionari, inovatori și artiști, într-un eveniment care să includă prezentări interactive, masterclass-uri, workshop-uri, dar și expoziții, performance-uri și evenimente de socializare.
Dialogurile InspiraTIFF cu jurnalistul Mihnea Măruță vor fi difuzate gratuit în fiecare luni, de la 20.00, pe platforma de streaming TIFF Unlimited, începând din 25 mai, și vor putea fi accesate oricând de abonați.

Share
InspiraTIFF
 • InspiraTIFF cu Nae Caranfil

  Episode 1

  Unul dintre dintre cei mai iubiți regizori români, Nae Caranfil, este distins în cadrul celei de-a 20-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania cu Premiul de Excelență, participând totdată și la proiecția copiei restaurate a filmului său de debut „E pericoloso sporgersi".

  Filmat...

 • InspiraTIFF cu Florin Piersic Jr.

  Episode 2

  Actorul Florin Piersic Jr. împărtășește povești de pe platourile de filmare „Asta-i viața" / „That Was Life" (r. David Martín de los Santos), pelicula spaniolă inclusă în Competiția TIFF 2021.

  Filmat la Casa TIFF (Cluj-Napoca), în iulie 2021.

 • InspiraTIFF cu Medeea Marinescu

  Episode 3

  Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de teatru și film din țară, Medeea Marinescu a debutat pe marele ecran la vârsta de 3 ani, în „Iarna bobocilor" (1977, r. Mircea Moldovan), devenind unul dintre copiii minune ai filmului românesc. S-a remarcat pe scenă încă de pe băncile facultății, continuân...

 • InspiraTIFF cu Cezara Dafinescu

  Episode 4

  Îndrăgita actriță Cezara Dafinescu este celebrată la cea de-a 20-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, fiind distinsă cu Premiul pentru întreaga carieră.

  Filmat la Casa TIFF (Cluj-Napoca), în iulie 2021.

 • InspiraTIFF cu Adrian Titieni

  Episode 5

  Unul dintre cei mai prolifici actori români, cu peste 100 de roluri de film, teatru și televiziune, Adrian Titieni poate fi văzut pe marele ecran la TIFF 2021 în „Tata mută munții" (r. Daniel Sandu), „Căutătorul de vânt" (r. Mihai Sofronea) și „Otto Barbarul" (r. Ruxandra Ghițescu), fiind în acel...