InspiraTIFF

InspiraTIFF

4 Seasons

InspiraTIFF reunește antreprenori, lideri, vizionari, inovatori și artiști, într-un eveniment care să includă prezentări interactive, masterclass-uri, workshop-uri, dar și expoziții, performance-uri și evenimente de socializare.
Dialogurile InspiraTIFF cu jurnalistul Mihnea Măruță vor fi difuzate gratuit în fiecare luni, de la 20.00, pe platforma de streaming TIFF Unlimited, începând din 25 mai, și vor putea fi accesate oricând de abonați.

Share
InspiraTIFF
 • InspiraTIFF cu Mihai Chirilov

  Episode 1

  Mihai Chirilov, critic de film și directorul artistic al Festivalului Internațional de Film Transilvania, povestește despre cele mai provocatoare titluri ale ediției, despre noutățile absolute din programul festivalului, dar și despre cum s-a desfășurat procesul de selecție TIFF 2022.

  Moderator:...

 • InspiraTIFF cu Alexandru Solomon

  Episode 2

  Un nume emblematic pentru lumea filmului documentar din România, Alexandru Solomon povestește despre cariera sa de regizor, director de imagine, producător și scenarist.

  Alexandru Solomon este membru al European Documentary Network și Președintele Festivalului de film Documentar One World Roman...

 • InspiraTIFF cu Alexandru Papadopol

  Episode 3

  Actorul și producătorul Alexandru Papadopol, unul dintre protagoniștii lungmetrajului „Balaur” (r. Octav Chelaru), prezentat la TIFF 2022 atât în Competiția Oficială cât și în secțiunea dedicată filmelor românești, povestește despre cariera lui în film și teatru, dar și despre celelalte proiecte ...

 • InspiraTIFF cu Cosmina Stratan

  Episode 4

  Cosmina Stratan a debutat pe marele ecran în filmul „După dealuri” (r. Cristian Mungiu), în rolul Voichiței, care i-a adus Premiul pentru Cea mai bună actriță la Cannes, în 2012. După 9 ani, s-a întors la prestigiosul festival, parte din distribuția scurtmetrajului „Interfon 15” (r. Andrei Epure)...

 • InspiraTIFF cu Maia Morgenstern

  Episode 5

  Simbol al cinematografiei și scenei autohtone, îndrăgită și aplaudată de generații întregi de spectatori, actrița Maia Morgenstern e celebrată la cea de-a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, în cadrul căreia va fi distinsă cu Premiul de Excelență.

  Moderator: Cristina ...