Familia Bélier

Familia Bélier

𝗧𝗛𝗘 𝗕É𝗟𝗜𝗘𝗥 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗬 / 𝗟𝗔 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗟𝗘 𝗕É𝗟𝗜𝗘𝗥

2014 - Comedie, dramă - Franța, Belgia - Regia: Éric Lartigau

Toată lumea din familia Paulei este surdă, cu excepția ei. Nu că asta ar fi o problemă. Nu, marea provocare a Paulei este să țină pasul cu programul plin: când nu e la școală, își ajută familia la fermă sau la piață. La școală, Paula se îndrăgostește de Gabriel. Când el se înscrie în corul școlii, se înscrie și ea. Și în secunda când începe să cânte, toți rămân muți. Paula are o voce minunată! Pe măsură ce exersează, pasiunea ei pentru cântat crește. Dar cum ar putea urma acest vis pe care familia ei nu-l înțelege?

Premii & festivaluri: Premiul pentru Cea mai promițătoare actriță (Louane Emera) - Premiile César (2015); Nominalizat pentru Cea mai bună comedie - Premiile Academiei Europene de Film (2015)

2014 - Comedy, Drama - France, Belgium - Directed by Éric Lartigau

In the Bélier family, sixteen-year-old Paula is an indispensable interpreter for her deaf parents and brother on a daily basis, especially in the running of the family farm. One day, a music teacher discovers her gift for singing and encourages Paula to audition for the prestigious Maîtrise de Radio France music college in Paris, which will secure her a good career and a college degree. However, this decision would mean leaving her family and taking her first steps towards adulthood.

Awards & Festivals: Most Promising Actress - César Awards (2015); Nominee (Best Comedy) - European Film Awards (2015)

Subscribe Share
Familia Bélier